VZK H1 wint derby tegen Blauw Wit 0525 met 3-2

Wanneer je in Wezep woont en volleybalt bij Van Zessen Klaar dan zijn er 2 wedstrijden per jaar die je wilt/moet winnen. De derby’s tegen 0525!!!
Voor ons was het donderdag zover, om 21.30 in 0525. De eerste derby van het seizoen en daarbij ook nog het verdedigen van onze koppositie in de promotieklasse. De training van afgelopen dinsdag voorspelde niet veel goeds, de slechtste training als voorbereiding op een belangrijk potje helpt niet. Tel daarbij op dat Marcel net geopereerd is aan zijn schouder, dan wordt het een lastig potje.

Gelukkig was Gerwin bereid om weer een keer mee te doen en kon Theo uit heren 2 ook mee. Zo waren we in ieder geval met genoeg spelers.
De wedstrijd kort samengevat: 3 sets overklasten we de mannen uit 0525, ze hadden weinig in te brengen tegen ons no nonsens strijdplan en mede dankzij de 38 Sultana’s die Mark naar binnen wist te werken en de loepzuivere setting van Esmoke Billy werden set 1,3 en 5 overtuigend binnengeslagen.

Helaas zagen we in set 2 en 4 het tegenovergestelde en hadden wij als team de zaakjes niet voor elkaar en wist 0525 deze beide sets ook overtuigend te winnen.
Een 3-2 overwinning waardoor we bovenin blijven meedraaien en de buren in ieder geval een half jaartje een toontje lager doen laten zingen.
Wanneer we de volgende wedstrijden de puntjes op de ij zetten kunnen we die ook binnenslepen en gaan we een leuk seizoen tegemoet!!