VZK H1 pakt koppositie in promotieklasse!

VZK H1 pakt koppositie in promotieklasse!

Na het onnodige verlies met 3-2 van vorige week tegen Dynamo was vandaag Alterno aan de beurt om tegen de mannen van VZK in de eigen Kamphal aan te treden.
Een wat ouder team waarbij al snel duidelijk werd dat ze het niet van het volleybal moesten hebben maar vooral van het gepraat. Dat vinden wij als team echter geen enkel probleem, want dat vinden wij ook leuk!!!

De 1e 2 sets kunnen we duidelijk over zijn, de mannen uit Apeldoorn hadden geen schijn van kans, ondanks een coach die het begrip wandel4daagse nieuw elan gaf en veel gezeur en gedoe richting de scheids kwamen ze niet boven de 20.

Met deze 2-0 voorsprong was het zaak om het koppie erbij te houden in de 3e set. Dit was lastig, een grote voorsprong werd weggegeven en we kregen zowaar bijna een setpoint tegen. Gelukkig hadden een aantal mannen van Apeldoorn de wendbaarheid van een tanker en kon Rob de set uitmaken met een 3 meter uitgeslagen bal die getoucheerd werd doordat de tegenstander niet weg kon komen.

3-0 dus en op naar het bonuspunt. Het ging lang gelijk op maar na een goede serveserie van Gerben sloegen we een gat en mede dankzij een enorme Floffbal van Geert en een 1 mans blok van Billie sleepten we de 4-0 eruit en was het enorme Paxlaag een feit. Ook hier werd het laatste punt door Rob gemaakt die met een sprongserve een tegenstander omver kegelde.
Mooi 5 punten en na de promotie van vorig seizoen nu de koppositie in de promotieklasse.

Aanstaande donderdag spelen we de derby tegen 0525 om 21.30 (ja, u leest het goed, donderdag om 21.30… in 0525)