Update 14/10 Richtlijnen i.v.m. COVID-19

Beste leden en ouders/ verzorgers van jeugdleden,

De geruchten over de verscherpte maatregelen die eerder deze week al te ronde gingen zijn gisteravond 13 oktober bevestigd. We zijn nog niet van het virus af en er zijn helaas weer verscherpte maatregelen van kracht voor de sport. Het bestuur heeft overlegd en het e.e.a. afgestemd met de TC. Helaas hebben TC en bestuur samen moeten besluiten jullie het volgende melden:

  • Er zijn geen trainingen meer voor teams met leden van 18 jaar en ouder;
  • Alle competities zijn vanaf 14 oktober voor tenminste 4 weken stilgelegd;
  • De geplande CMV toernooien komen ook te vervallen;
  • De sportkantine blijft dicht en ook de douches en kleedkamers zijn gesloten;
  • De sporthal is alleen toegankelijk voor jeugd t/m 17 jaar en trainers; (Wanneer het noodzakelijk is om uw kind te begeleiden naar de training, meld dit dan bij de trainer.)

Trainingen jeugd t/m 17 jaar
De trainingen voor de jeugd t/m 17 jaar gaan door, maar er zijn dus geen wedstrijden meer. Denk er wel aan dat de kleedkamers en douches gesloten zijn. Dit betekent: thuis omkleden en sportschoeisel meenemen en in de zaal aandoen. Ook een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar bij het betreden van publieke ruimtes, dus ook bij binnenkomst in de sporthal een mondkapje op.

Deze maatregelen hebben, bovenop de ontwikkelingen van de afgelopen weken, veel impact op het verdere verloop van de competities. De Nevobo werkt de mogelijke scenario’s uit voor het vervolg van de competities.  

Zijn er vragen, hebben jullie als team of als lid ideeën of willen jullie van gedachten wisselen met het bestuur. Dan horen wij dat graag!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Volleybalvereniging VZK Wezep